klubbkläder från sempai fredrick clase

Nu har jag fått bekräftat storlekar, och har uppdaterat dem nedan.
Priserna är nu satta. Vi behöver helst få ihop i alla fall 50 av varje för att vi skall kunna beställa till dessa priser, så stödköp gärna till hela familjen! Smiley smile

Vi vill skicka ordern så fort som möjligt, så vi vill ha era beställningar senast LÖRDAG 3 OKTOBER
Leveranstiden är 2-3 veckor.
Betalning sker i förskott. Vi kan ta betalt via Swish 0709 30 80 20, eller med kort via iZettle då jag är i dojon.

Det som kommer att finnas till att börja med är svarta T-shirts, Hoodies med dragkedja, samt vattenflaska. Tröjorna har Kyokushin Kanji på bröstet i vitt, och klubbens namn på ryggen. Flaskan är svart med Kanji och klubbens namn i vitt tryck.

Vi kan trycka namn på kläderna i efterhand (men innan de delas ut. Vi får ta detta separat och det tillkommer cirka 25:- på priset för VARJE plagg.
Pris för att trycka AKKO-symbolen på ärmen är 30:-per plagg och ingår INTE i priset nedan.

Priser:
T-shirt + flaska 200 kr
Hoodie 375 kr
Mössa (Beanie) 130 kr

Storlekar
T-shirts:
Herr: S-2XL
Dam: XS-2XL
Junior: 104, 116, 128, 140, 152

Hoodies:
Herr: S-2XL
Dam: XS-2XL
Junior: 116, 128, 140, 152

Mössan är One Size och tas fram enbart i svart

Ange vilken storlek samt om det avser Herr, Dam eller Junior ni önskar för samtliga beställningar.

Allt eventuellt överskott av tröjförsäljningen går till klubbkassan, d.v.s det bidrar till läger, utrustning, etc., så vi hoppas att så många som möjligt, även föräldrar, passar på att köpa.
Beställningar kommer att vara bindande.

Maila mig Fredrick Clase på fredrick@clase.se eller prata med mig på träningen för att beställa.
Kika på vår FB-sida för bilder!

OSU