välkommen 2015

Osu vänner
Efter ett helt år med många händelser kan vi nu se fram emot ett helt nytt fantastiskt år.
Jag skulle vilja börja med att tacka alla er medlemmar för det här året. Alla föräldrar som ger era barn möjligheten att utvecklas genom Karaten och alla ni andra som är inblandade i vår Dojo på något vis. Ni har varit en stor anledning till att vi instruktörer fått tillbaka vår glädje och inspiration till att åter driva Dojon till att bli en av de vassaste i vårt land.

2014 var ett år där många saker var tvugna att landa. Vi instruktörer brottas konstant med att få ihop vardagen med vår passion. Vilket ibland kan ställa till det men då har vi numera fått hjälp av våra underbara elever som sluter upp med glädje. Detta är för mig exakt hur en Dojo skall vara. En plats där alla verkligen ställer upp för varandra.
2014 blev året där vi åter tog oss ut ordentligt på tävlingsarenan. Vi hade flera elever som återvände efter år av studier m.m. samt vi hade en historisk gradering som resulterade i klubbens nya Shodan. Jag själv fick den underbara äran att få träffa och träna med Hanshi Fred Buck i Honbu Dojo i Arizona, vilket var en av de mäktigaste upplevelserna jag haft under mina snart 22år inom Kyokushin Karate.
Den positiva energin omger Dojon igen och det är med glädje vi välkomnar 2015 till Mölndals Funakoshi.
Så vad väntar ?
Vi kommer att satsa ordentligt på den personliga utvecklingen för alla våra elever. Det vackraste man kan ge ett barn idag är utan tveckan en stark självkänsla. En styrka som byggs inifrån och som följer med hela livet. Inga plast trofeer i världen kan ersätta/bygga en stark grund inom själen. Det är grunden inom Karate. Och det skall vi ära genom att föra det vidare. Vad mer?

Vi kommer att synas på många tävlingar (Kanske blir det någon comback för en del av oss :))
Vi kommer att få nytt material för tävlingsgruppen
Vi kommer att få många gästinstruktörer.
Läger med Shihan Robert Wiklund 5th Dan Kyokushin
Självförsvarsträningar för alla grupper.
Sensei Zakaria och Michel kommer att jobba mer med barngruppen på onsdagar
Teorikurser för samtliga grönbälten och uppåt.
Klubbläger för barnen (Mer info kommer)
Nya Shodan graderingar
Fitness pass med Karate tema för alla
Familje träningar

Allt kommer vi att ge er mer information om under Januari.

Vill tacka även våra vänner från alla andra Dojos som vi tränat tilslammans med under året.
Kyokushin Union och Matsushima i Lund.
Tack till Hanshi Fred Buck som alltid är där för oss och guidar oss genom den ständiga kommunikation vi har.
Sensei Petar Sprem från Ale Kyokushin som alltid är en god förebild för oss instruktörer samt Shihan Robert Wiklund som alltid varit en nära vän och mentor för oss också.

Nu återstår det bara för oss att önska er alla ett riktigt Gott Nytt år och vi ser fram emot nästa träning tillsammans!

OSU!
Sensei Zakaria, Sensei Michel och Senpai Gustav, Senpai Rebecca